У відомій піцерії ветеранів АТО в Києві оголосили акцію "довіри до людей"
Категорія
Україна
Дата публікації

У відомій піцерії ветеранів АТО в Києві оголосили акцію "довіри до людей"

У відомій піцерії ветеранів АТО в Києві оголосили акцію "довіри до людей"
Джерело:  online.ua

У заснованій ветеранами АТО столичній піцерії Pizza Veterano через помилку оголосили триденну акцію довіри "Вибачте за косяк".

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав засновник закладу Леонід Остальцев, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Інцидент з прапором України в Києві викликав гнів у соцмережах

Власник піцерії зізнався, що через помилку і поганий контроль калькуляційних карт протягом декількох тижнів відвідувачі отримували стейк меншого розміру, ніж було вказано в меню.

"Відчуття паршиве ще від того, що я дізнався про все тільки вчора, коли випадково зважив порцію стейка і ах**в", - зізнався ветеран АТО.

За його словами, щоб згладити провину за свою помилку, 2-4 лютого 2018 року, кожен, хто замовляв останнім часом блюдо "Рібай", зможе прийти в Pizza Veterano і з'їсти його ще раз безкоштовно.

"Як ми будемо перевіряти? Ніяк. Ви довіряєте мені, а я довіряю Вам, - підкреслив Остальцев. - Так буде правильно і справедливо".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Pizza Veterano чоловік залишив під столом брудний і потоптаний ногами прапор України, що викликало бурхливу реакцію громадськості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?