Тренер Усика прокоментував перемогу підопічного
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер Усика прокоментував перемогу підопічного

Тренер Усика прокоментував перемогу підопічного
Джерело:  xsport.ua

Тренер чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBC і WBO українського боксера Олександра Усика Сергій Ватаманюк не може зрозуміти, як один із суддів поєдинку проти Майріса Бріедіса зафіксував нічию.

Про це з посиланням на XSPORT повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Литовський боксер сподівається на реванш з Усиком
«Якщо говорити про важкій вазі, то на даний момент я не можу згадати настільки захоплюючого поєдинку, в якому б зустрічалися два чемпіони світу, як бій Усик - Бріедіс. Якщо мені не зраджує пам'ять, то Девід Хей був єдиним, хто володів кількома поясами в цьому дивізіоні.

У нас було кілька планів-заготовок і Саша зумів реалізувати, практично зумів реалізувати все те, що ми планували. Всі ці плани були переплетені між собою.

Рахунок судді 114-114? У мене сумнівів з приводу перемоги Олександра в цьому поєдинку зовсім не було. Можливо, я чекав, яким буде рахунок після 12 раундів - це єдине, що турбувало. Але людина, яка в такому поєдинку дає нічию ... він був або зацікавлений в цьому, або є ще якісь речі, завдяки яким він побачив нічию », - заявив Ватаманюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик у важкому бою 27 січня здобув перемогу над Майрісом Брієдісом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?