В ОБСЄ констатують зменшення числа випадків порушень на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ констатують зменшення числа випадків порушень на Донбасі

В ОБСЄ констатують зменшення числа випадків порушень на Донбасі
Джерело:  online.ua

Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі констатували зниження кількості порушень режиму припинення вогню на 25% в порівнянні з минулим тижнем.

Про це в ході прес-конференції 2 лютого повідомив перший заступник глави ОБСЄ Олександр Хуг, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В ОБСЄ розповіли про підлості бойовиків під час «різдвяного» перемир'я
«Минулого тижня ОБСЄ констатувала зниження кількості порушень на 25% в порівнянні з минулим тижнем.

Загалом спеціальна моніторингова місія (СММ) зафіксувала 28 випадків використання мінометів. Більше 1000 випадків вогню від озброєння невстановленого типу», - сказав Хуг.

Однак, з його слів, тривають порушення лінії відводу озброєнь.

«Ми знову зафіксували озброєння, розміщені з порушенням лінії відводу. У Обозного ми бачили два бойові танки, розміщені з порушеннями», - повідомив Хуг.

Він також нагадав, що ОБСЄ підтвердила інформацію про поранення шести цивільних осіб в результаті обстрілів в Докучаєвську.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 2 лютого проросійські бойовики атакували селище Миронівське, що в Бахмустком районі Донецької області (підконтрольна Україні територія).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?