Український спортсмен визнаний «Кращим боксером року»
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український спортсмен визнаний «Кращим боксером року»

Український спортсмен визнаний «Кращим боксером року»
Джерело:  online.ua

Міжнародною асоціацією аматорського боксу (AIBA) український боксер-любитель Олександр Хижняк був визнаний «Кращим боксером року» на церемонії нагородження, яка відбулася на міжнародному боксерському форумі в Сочі.

Про це повідомили в Федерації боксу України, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Усик став «другим Кличко» в історії українського боксу
«Неймовірно приємно знаходиться на цьому форумі серед кращих боксерів світу. Дуже приємно представляти саме свою країну не тільки в цьому залі, але і на рингах у всьому світі.

Хотілося б подякувати свого батька і тренера Олександра Хижняка за підтримку і допомогу, АІБА і всім, хто вважає мене гідним номінації кращого боксера. Мені дуже приємно. Дякую також нашої Федерації, її президенту Володимиру Продивусу і віце-президенту Дмитру Шенцеву за постійну підтримку», - заявив Хижняк під час нагородження.

Варто нагадати, що Хижняк завоював золоті медалі на двох головних змаганнях: в червні на «домашньому» чемпіонаті Європи в Харкові, а в вересні - на чемпіонаті світу в Гамбурзі. На кожному з турнірів Хижняк також був визнаний кращим боксером «поза категорій».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український спортсмен Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером світу 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?