Спортсмени з КНДР отримали запрошення на Паралімпіаду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Спортсмени з КНДР отримали запрошення на Паралімпіаду

Спортсмени з КНДР отримали запрошення на Паралімпіаду
Джерело:  online.ua

Міжнародний паралімпійський комітет прийняв рішення запросити двох лижників з Північної Кореї взяти участь в Паралімпіаді-2018.

Про це повідомляє прес-служба МПК, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Українські атлети прибули у Пхенчхан

Міжнародний паралімпійський комітет запросив Національний паралімпійський комітет Північної Кореї взяти участь в перших для нього Паралімпійських зимових іграх і запропонував дві квоти на Паралімпіаді в Пхенчхані.

Якщо Північна Корея прийме запрошення, її спортсмени разом з представниками Південної Кореї під загальним прапором пройдуть на церемонії відкриття Паралімпіади 9 березня.

Квоти від МПК отримали лижники Джонгін Кім і Юхоль Ма, які дебютували на міжнародній арені в січні, на Кубку світу в Німеччині.

Варто відзначити, Паралімпіда-2018 відбудеться з 9 по 18 березня. У ній візьмуть участь близько 650 атлетів з 45 країн світу. Всього буде розіграно 80 медалей в шести видах спорту.

Як повідомляв ONLINE.UA, окремі російські паралімпійці зможуть взяти участь на Іграх в Південній Кореї тільки під нейтральним прапором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?