Viva! Найкрасивіші-2018: названі переможці престижної премії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Viva! Найкрасивіші-2018: названі переможці престижної премії

Viva! Найкрасивіші-2018: названі переможці престижної премії
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 2 лютого, в Києві у палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження премії "Viva! Найкрасивіші-2018". Під час заходу були названі переможці престижної премії, які отримали статус найкрасивішого чоловіка і найкрасивішої жінки України у 2018 році.

Фото і відео з промовою переможців "Viva! Найкрасивіші-2018" були опубліковані на сторінці журналу в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: M1 Music Awards 2017: переможці найпрестижнішої музичної премії

У 2018 року за звання найкрасивішого чоловіка і найкрасивішої жінки в Україні боролися 126 претендентів - всі вони є публічними та відомими людьми, зірками театру і кіно, популярними спортсменами і телеведучими, які стали ньюсмейкерами минулого року.

Viva! Найкрасивіші-2018: переможець Олег Вінник

Голосування на "Viva! Найкрасивіші-2018" було народним - голоси за своїх фаворитів українці віддавали онлайн на сайті видання і за допомогою sms-повідомлень. Більшість голосів отримали Оля Полякова та Олег Винник, які і стали переможцями премії.

Viva! Найкрасивіші-2018: переможниця Оля Полякова

Для артистів перемога на "Viva! Найкрасивіші-2018" стала дебютною. Вони зворушливо подякували своїм шанувальникам за визнання зі сцени заходу.

Також на премії були оголошені переможці інших номінацій. Зокрема, "мамою року" стала телеведуча Катя Осадча, а володарями спеціальних премій "Вибір Viva!" - солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна і музикант Сергій Бабкін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Лос-Анджелесі були оголошені переможці "Золотого глобуса-2018".

Українські зірки на червоній доріжці "Viva! Найкрасивіші-2018":

Тіна Кароль

Лілія Ребрік з чоловіком

Надія Мейхер

Микита Вакулюк і Яніна Андрєєва  

Сергій Бабкін з дружиною

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?