Юна українська тенісистка перемогла на дорослому турнірі: захоплююче відео фіналу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Юна українська тенісистка перемогла на дорослому турнірі: захоплююче відео фіналу

Юна українська тенісистка перемогла на дорослому турнірі: захоплююче відео фіналу
Джерело:  online.ua

15-річна українська тенісистка Марта Костюк стала переможницею дорослого турніру ITF в австралійському Берні. У фіналі вона обіграла суперницю з Швейцарії Вікторію Голубич з рахунком - 6:4, 6:3.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку спортсменки в соцмережі.

Читайте також: Юна українська спортсменка поставила рекорд на Australian Open

Фінал дорослого турніру Міжнародної федерації тенісу проходив захоплююче і напружено, тому перемога українській тенісистці дісталася досить складно. Але Марті вдалося стати тріумфатором престижного турніру з призовим фондом у 60 тисяч доларів.

Перемога на ITF стала другою в кар'єрі Костюк. У 2017 році киянка стала наймолодшою українською тенісисткою, яка отримувала перемогу на даному турнірі - тоді Марта перемогла на ITF, що проходив в Угорщині.

Перемога Марти Костюк на дорослому турнірі в Австралії дасть шанс спортсменці потрапити у список 200 кращих тенністісток WTA, в якому вона стане наймолодшою тенісисткою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська тенісистка Еліна Світоліна поставила новий історичної рекорд України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?