Візит Клімкіна до Нідерландів: з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Візит Клімкіна до Нідерландів: з'явилися перші подробиці

Візит Клімкіна до Нідерландів: з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 2 лютого, голова МЗС України Павло Клімкін провів переговори зі своїм колегою в ході візиту до Нідерландів. Основною темою переговорів міністрів стало введення миротворців ООН на Донбас, судове переслідування винних в трагедії зі збитим МН17, а також режим санкцій проти Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС України.

Читайте також: Клімкін назвав умову, за якої Росія покине Донбас

У повідомленні відомства зазначено, що сторонам вдалося досягти домовленостей в рамках міжнародних організацій з метою протидії російській агресії. Також Клімкін обговорив з голландськими колегами перші результати імплементації Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС - Клімкін та Зейлстра дали їм позитивну оцінку, відзначивши, що бачать можливості для подальшого торговельно-економічного співробітництва.

В ході візиту до Нідерландів Клімкін також зустрівся з головою МВС Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Вони обговорили способи протидій російській пропаганді, домовившись про взаємодію в даному напрямку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Клімкін провів преговорів з Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?