Насувається катастрофа: в СЦКК стурбовані ситуацією на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Насувається катастрофа: в СЦКК стурбовані ситуацією на Донбасі

Насувається катастрофа: в СЦКК стурбовані ситуацією на Донбасі
Джерело:  online.ua

На Донбас насувається глобальна екологічна катастрофа з вини ватажків "ЛДНР". Йдеться про критичні аварії на важливих підприємствах, до яких не можуть потрапити українські фахівці, заявки на ремонт яких ігнорують бойовики.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: В ОБСЄ розповіли про підлість бойовиків під час "різдвяного" перемир'я

Зокрема, в звіті СЦКК зазначено, що невідкладного реагування вимагає ситуація, що склалася на об'єктах шламонакопичувача 3-й черзі промислових відходів коксохімічного виробництва ТОВ НВО "Інкор і Ко". Вони знаходяться на території Донецької області в районі селища Новгородське.

У документі йдеться про те, що з-за великої кількості опадів і сезонних коливань температури вимагає негайного проведення робіт з обслуговування і поточного ремонту всмоктуючий пристрій трубопроводу повернення освітленої води зі шламонакопичувача 3-й черзі до підприємства для переливу хімічнонебезпечних речовин через дамбу - цей об'єкт потребує термінового відновлення.

Українська сторона СЦКК зазначає, що якщо ватажки бойовиків і надалі будуть перешкоджати ремонтним роботам на цих об'єктах, то найближчим часом неминучі аварійні ситуації з непередбачуваними наслідками, жертвами яких стане мирне населення регіону. При цьому в комісії підкреслили, що результати катастрофи відчують на собі люди, які проживають по обидва боки фронту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про те, що бойовики навмисне перешкоджають відновленню мобільного зв'язку Vodafone в "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?