На Донбасі бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ

На Донбасі бойовики обстріляли спостерігачів ОБСЄ
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 2 лютого, спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл з боку бойовиків на Донбасі. Інцидент стався в районі Ясинуватої близько о 14:00 години.

Про це повідомляється в звіті СММ ОБСЄ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В ОБСЄ підрахували число випадків порушення тиші на Донбасі в 2017 році

У документі йдеться, що під обстріл терористів потрапили п'ятеро спостерігачів ОБСЄ. У момент обстрілу вони стояли між автомобілями спеціальної моніторингової місії. Відзначається, в сторону спостерігачів ОБСЄ було скоєно не менше трьох пострілів із заходу на схід. Одна з куль, за твердженням спостерігачів, приземлилася в 10 метрах від їх місця знаходження.

Також в звіті місії ОБСЄ йдеться, що за період з 13:00 до 13:50 2 лютого представники СММ зафіксували 34 черги і постріли з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї, 11 пострілів з 30-мм гармат бойових машин піхоти (БМП-2) і п'ять вибухів невизначеного походження. Всі ці порушення перемир'я спостерігачі зафіксували на південному заході "ДНР.

Відзначається, що ніхто зі спостерігачів ОБСЄ під час обстрілу не постраждав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ОБСЄ розповіли про підлість бойовиків під час "різдвяного" перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?