Неймовірний Чорнобиль: опубліковані незвичайні фото із зони відчуження
Категорія
Україна
Дата публікації

Неймовірний Чорнобиль: опубліковані незвичайні фото із зони відчуження

Неймовірний Чорнобиль: опубліковані незвичайні фото із зони відчуження
Джерело:  PetaPixel

У мережі з'явилися видовищні фото зимового Чорнобиля, які зробив фотограф Володимир Мігуткін. Вражаючі кадри були зроблені за допомогою камери з інфрачервоним фільтром, в результаті чого вони вийшли досить незвичайними.

Неймовірні фото зруйнованого Чорнобиля фотограф розмістив на порталі PetaPixel, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Прип'яті запустили легендарне "чортове колесо": з'явилося відео

У коментарях до фотографій фотограф пояснив, що намагався в кадрі відобразити ту силу природи, яка оживляє Чорнобиль, незважаючи на руїни і іржу. Він запевняє, що в момент поїздки до Чорнобилю відчував себе як у раю на іншій планеті, а не як у похмурому регіоні, де зупинилося життя після катастрофи.

"Ми завжди чуємо хвалу про силу матері-природи, про те, як вона несе життя над руїнами. Але це ще не відчувалося в таких величезних масштабах. Чорнобиль - це місце для цих контрастів", - підкреслив фотограф, зазначивши, чо через 30 років природа в зоні відчуження почала оживати і відроджуватися.

Раніше ONLINE.UA показував відео, на кадрах якого зображений процес встановлення нового саркофага над четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?