В Україні затримали "міністра" окупованого Криму: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні затримали "міністра" окупованого Криму: з'явилися подробиці

В Україні затримали "міністра" окупованого Криму: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 лютого, суд міста Херсона обрав запобіжний захід колишньому "чиновнику" окупованого Криму, який був затриманий співробітниками СБУ напередодні. За рішенням суду затриманого засудили до арешту.

Про це повідомив заступник прокурора Криму Олександр Удовиченко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Кабміні затримали російського шпигуна: з'явилася реакція Кремля

У повідомленні зазначено, що затриманий займав в окупованому Криму при псевдоуряді Аксьонова пост "заступника міністра спорту". Йому була винесена підозра про держзраду.

Удовиченко не назвав ім'я затриманого "міністра". При цьому ЗМІ російських окупантів Криму повідомляють, що мова йде про Фаруха Камалова.

Слід зазначити, що прес-служба СБУ після затримання "чиновника" з окупованого Криму повідомила, що він був затриманий в Україні, де мав намір отримати біометричний паспорт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві був затриманий колишній "міністр охорони здоров'я" окупаційної "влади" півострова Крим Петро Михальчевський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?