В Україну повертається люта зима: синоптики зробили новий прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну повертається люта зима: синоптики зробили новий прогноз

В Україну повертається люта зима: синоптики зробили новий прогноз
Джерело:  online.ua

З неділі, 4 лютого, в Україну повернеться справжня зима. У регіонах країни різко знизиться температура повітря до -10С°. Різке похолодання буде супроводжуватися снігом та сильним вітром.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила синоптик Наталія Діденко, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 3-4 лютого

Очікується, що у всіх регіонах України температура повітря знизиться відразу на 12 градусів. Стійкі морози встановляться в західних і центральних областях вже в понеділок, 5 лютого. Найбільше похолодання відчують на собі жителі Рівненської, Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Київської областей. Там температура повітря в денний час буде опускатися до -7С°, а вночі буде холоднішати до -10 С°.

Крім сильного морозу і снігопадів рятувальники ДСЧС попередили українців про сильний вітер, який встановиться в усіх областях України з приходом антициклону.

За прогнозом синоптиків, у Києві погода також зіпсується. В ніч з 3 на 4 лютого в столиці буде йти дощ, який у неділю перетвориться у сніг. Рясні опади супроводжуватимуться сильним вітром до 20 м/с.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в деяких областях України оголошено штормове попередження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?