"Марш за майбутнє": у Києві пройшла чергова акція прихильників Саакашвілі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Марш за майбутнє": у Києві пройшла чергова акція прихильників Саакашвілі

"Марш за майбутнє": у Києві пройшла чергова акція прихильників Саакашвілі
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 лютого, в центрі Києва відбулася акція протесту під назвою "Марш за майбутнє". Її організатором став лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі.

Фото і відео з заходу активно публікують очевидці акції, а також сам Саакашвілі в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Суд виніс нове рішення у справі Саакашвілі

На акцію протесту в центрі української столиці прийшло кілька тисяч українців, які виступають за відставку чинного президента Петра Порошенка. Вони наполягають на імпічменті українського лідера і вимагають, щоб в Україні відбулася повна зміна влади.

Ходу протестуючих супроводжували правоохоронці. Вони повідомили, що під час мітингу обстановка була спокійною, бійок і порушень громадського порядку з боку мітингувальників зафіксовано не було.

Після ходи по Києву активісти влаштували "народне віче" на Європейській площі, в ході якого висунули свої вимоги чинної владі. Крім відставки Порошенка, соратники Саакашвілі вимагають скасувати закон про особливий статус Донбасу, а таже знизити в три рази тарифи на комунальні послуги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд Грузії заочно засудив Саакашвілі до трьох років в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?