На конкурсі краси стався скандал з чоловіком в жіночому образі: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

На конкурсі краси стався скандал з чоловіком в жіночому образі: опубліковані фото

На конкурсі краси стався скандал з чоловіком в жіночому образі: опубліковані фото
Джерело:  Спутнік

На популярному жіночому конкурсі Miss Virtual Kazakhstan в Казахстані розгорівся скандал. Причиною тому стала участь 22-річного Ілая Дягілєва, який відправив на конкурс свої фото в образі дівчини. Молодому чоловіку ледь не присудили перемогу - але після того, як обман розкрився, хлопця позбавили права участі в конкурсі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sputnik.

Читайте також: Переможницею конкурсу "Міс Всесвіт" стала дівчина з ПАР: з'явилося відео

Обманщиком організаторів конкурсу виявився молодий чоловік, який є моделлю. Він зважився на обман через парі, яке уклав зі своїми друзями. Своїм вчинком Ілай хотів довести всім, що дівчата сьогодні втратили колишню харизму і природність, так як поголовно слідують нудним трендам.

У конкурсі краси хлопець брав участь під ім'ям Аріни Алієвої. Коли він зрозумів, що є лідером фіналу, то викрив свою "героїню". Після добровільного викриття, за рішенням оргкомітету конкурсу Miss Virtual Kazakhstan-2018 учасниця з Південно-Казахстанської області Аріна Алієва була дискваліфікована за надання недостовірних відомостей про себе і замінена на іншу учасницю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Сальвадорі на конкурсі краси прямо на сцені загорілася учасниця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?