Потужні снігопади і сильні морози: українців попередили про різке похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

Потужні снігопади і сильні морози: українців попередили про різке похолодання

Потужні снігопади і сильні морози: українців попередили про різке похолодання
Джерело:  online.ua

З понеділка, 5 лютого, в усіх регіонах України різко похолоднішає. Температура повітря опуститься до -14С°, а деякі області при цьому буде ще засипати снігом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: В Україну повертається люта зима: синоптики зробили новий прогноз

За прогнозами синоптиків, сильні морози першими відчують на собі жителі західних і центральних областей. Там з понеділка вдень похолоднішає до -7С°, а вночі стовпчики термометрів будуть опускатися до -11С°.

У вівторок, 6 лютого, снігопади припиняться, але на зміну їм прийдуть пекучі морози до -14С°. Найбільш сприятливою погода буде залишатися тільки в південних областях - там днем температура повітря буде близько 0С°, а вночі морози не перевищуватимуть -6С°.

У середу, 7 лютого, погода в Україні буде залишатися морозною, але сухою і сонячною. А з четверга, 8 лютого, в країну прийде потепління. У западних та південних областях очікується мокрий сніг з дощем, але температура повітря вдень підніметься до +1 градуса, а вночі сягатиме незначних мінусових значень.

Погода в Києві на наступному тижні також буде морозною. З понеділка в столиці похолоднішає до -11С°. При цьому значних опадів синоптики не прогнозують.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні замерз найвищий водоспад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?