У США зіткнулися потяги, більше сотні потерпілих
Категорія
Світ
Дата публікації

У США зіткнулися потяги, більше сотні потерпілих

У США зіткнулися потяги, більше сотні потерпілих
Джерело:  online.ua

При зіткненні пасажирського і вантажного потягів у штаті Південна Кароліна (США), за останніми даними, постраждали 116 осіб, двоє людей загинули.

Як передає ONLINE.UA, про це з посиланням на офіційні дані повідомляє The New York Times.

Читайте також: У Польщі сталося зіткнення двох поїздів, багато постраждалих: з'явилися фото і відео

Так, пасажирський поїзд Amtrak слідував за маршрутом Нью-Йорк - Майамі. У ньому знаходилося 139 пасажирів і вісім членів екіпажу. За даними видання, поїзд їхав в неправильному напрямку.

Джерела NBС, знайомі з розслідуванням, повідомили, що стрілки на залізничній колії могли бути встановлені неправильно, через що пасажирський поїзд звернув з основного шляху і зіткнувся зі стоячим вантажним потягом.

Крім того, за даними видання, системи залізничної компанії, що регулюють пересування пасажирського поїзда Amtrak, в один момент були відключені.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Альпах в Швейцарії сталося зіткнення локомотива з пасажирськими вагонами, в результаті чого постраждало 30 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?