Ізраїль готується до масової депортації африканських біженців
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль готується до масової депортації африканських біженців

Ізраїль готується до масової депортації африканських біженців
Джерело:  online.ua

В Ізраїлі починають підготовку до депортації біженців, які прибули з Судану та Еритреї без дітей.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це пише газета Haaretz.

Читайте також: У Середземному морі біля берегів Італії загинули 80 мігрантів

Як зазначає видання, громадяни Еритреї та Судану зобов'язані оновлювати свої візи кожні два місяці в офісі в Бней-Брак. Свою останню двомісячну візу вони отримають разом з листом з повідомленням, що протягом 60 днів вони повинні виїхати з країни, інакше їм буде заборонено працювати і їх можуть заарештувати і депортувати.

На першому етапі повідомлення будуть видаватися чоловікам без дітей, які прийдуть для поновлення візи на проживання, таких в країні близько 15-20 тис. У повідомленні їм пропонують поїхати в Руанду або в їх рідні країни.

Якщо ті, кого повідомлять про депортацію, добровільно покинуть країну протягом 60 днів, їм буде надано квиток на літак, допомога в отриманні документів та приблизно 2900 євро. Всіх, хто не поїде з країни добровільно, можуть затримати і депортувати примусово.

Також Ізраїль планує до кінця березня закрити табір для біженців Холот в пустелі Негев.

Як повідомляв ONLINE.UA, дев'яносто мігрантів потонули, пливучи на човні вздовж узбережжя Лівії в Середземному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?