Олімпіада-2018: МОК прийняв жорстке рішення по виправданим росіянам
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: МОК прийняв жорстке рішення по виправданим росіянам

Олімпіада-2018: МОК прийняв жорстке рішення по виправданим росіянам
Джерело:  online.ua

Російських спортсменів, яких виправдав Спортивний арбітражний суд, не будуть запрошувати на Олімпіаду-2018, яка стартує 9 лютого в Пхенчхані.

Про це повідомила прес-служба МОК 5 лютого, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт комітету.

Читайте також: У МОК назріває новий допінговий скандал

Відзначається, що в МОК залишилися сумніви з приводу "чистоти" виправданих російських спортсменів, які раніше були довічно позбавлені права брати участь в Іграх. У комітеті підкреслили, що при винесенні даного жорсткого рішення керувалися певними даними.

"Додаткова інформація включає дані з фармацевтичних баз, сліди заборонених речовин, докази щодо маніпулювання показниками стероїдів та іншу конфіденційну інформація, надану Всесвітньою антидопінговою агенцією", - пояснює свою ухвалу МОК.

Також в МОК додали, що справи кожного з 13-ти російських спортсменів і двох тренерів, яких виправдав CAS, розглядалися в індивідуальному порядку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше МОК ввів серйозні заборони для російських спортсменів, які братимуть участь в Олімпіаді-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?