Колишня народна депутатка підкорила шоу "Голос країни-8": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня народна депутатка підкорила шоу "Голос країни-8": опубліковано відео

Колишня народна депутатка підкорила шоу "Голос країни-8": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 лютого, відбувся другий етап "сліпих прослуховувань" на шоу "Голос країни-8". Він був насичений яскравими виступами і сюрпризами, одним з яких стала поява на сцені колишньої народної депутатки Злати Огневич.

Відео з виступом Злати Огневич на шоу "Голос країни-8" було опубліковано на офіційному YouTube-каналі проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Тіна Кароль скандально прокоментувала виступ артиста-трансгендерів на "Голосі країни"

На сцені вокального конкурсу Залата Огневич виконала пісню One day. З першої хвилини виступу вона підкорила всіх чотирьох суддів проекту, які розгорнули до неї свої тренерські крісла.

Джамала, Потап, Сергій Бабкін та Тіна Кароль прийшли в захват від вокального професіоналізму Огневич. Вони запропонували їй продовжити участь в шоу в одній з команд, але Злата погодилася залишитися в проекті тільки в якості радника Потапа, так як її метою на шоу "Голос країни-8" є підтримка учасників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український артист після зміни статі виступив у проекті "Голос країни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?