У жахливій ДТП загинув відомий український звукорежисер
Категорія
Події
Дата публікації

У жахливій ДТП загинув відомий український звукорежисер

У жахливій ДТП загинув відомий український звукорежисер
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківській області сталася серйозна ДТП, внаслідок якої загинув відомий український звукорежисер Петро Сливка. Аварія сталася в районі села Підпечери.

Про це повідомляється на сторінці видання "Полтавщина" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: 18-річна зірка серіалу "Фізрук" Єгор Клінаев загинув, рятуючи потерпілих в аварії

Відомо, що крім Петра Сливки, в ДТП загинула і його дружина, Олена Байрак. Вони їхали в автомобілі Toyota Corolla, за кермом якого перебувала жінка-водій.

Повідомляється, що аварія сталася через те, що водійка не впоралася з управлінням авто, яке вилетіло на зустрічну смугу і врізалося у вантажівку MAN.

Дружина звукорежисера загинула на місці події, а Петро Сливка і водійка авто були терміново госпіталізовані в лікарню. Лікарі до останнього боролися за життя звукорежисера, але врятувати його не вдалося.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Київській області в результаті ДТП загинув депутат Баришівської районної ради, 29-річний настоятель церкви українського патріархату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?