Миротворці ООН на Донбасі: в Москві висунули свої умови
Категорія
Політика
Дата публікації

Миротворці ООН на Донбасі: в Москві висунули свої умови

Миротворці ООН на Донбасі: в Москві висунули свої умови
Джерело:  Звістки

Москва буде до останнього відстоювати свою позицію в тому, що миротворці ООН на Донбасі зможуть тільки забезпечувати охорону спостерігачам ОБСЄ, а не повністю контролювати окуповані території, включаючи непідконтрольні Україні ділянки українсько-російського кордону.

З такою заявою виступив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

Читайте також: Зустріч Волкера з Сурковим: Москва виступила з несподіваною заявою

За його словами, запропонована США схема по введенню миротворчої місії на Донбас цілком може бути реалізована, але тільки коли в неї будуть внесені зміни, прийнятні як для Києва, так і для Луганська з Донецьком.

Рябков додав, що найближчим часом може відбутися нова зустріч спецпредставника Держдепу США Курта Волкера і радника президента РФ Владислава Суркова з цього питання. Російська сторона сподівається, що на переговорах будуть висунуті альтернативні ідеї, які допоможуть зрушити з мертвої точки питання введення миротворців ООН на Донбас.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Курт Волкер підвів підсумки переговорів з Москвою на тему введення миротворчої місії на окупований Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?