Вступ України в НАТО: у Верховній Раді зробили гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Вступ України в НАТО: у Верховній Раді зробили гучну заяву

Вступ України в НАТО: у Верховній Раді зробили гучну заяву
Джерело:  online.ua

Пріоритетним питанням в роботі Верховної Ради є підготовка до вступу України в НАТО.

З такою заявою виступив голова українського парламенту Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВР.

Читайте також: Порошенко виступив з гучною заявою про вступ України в ЄС

На брифінгу, який відбувся в понеділок, 5 лютого, Парубій підкреслив, що ключовим питанням для вступу України в НАТО є закон про національну безпеку України, в якому передбачено приведення її до міжнародних стандартів.

Також Парубій повідомив, що вже 6 лютого Рада розгляне проект постанови щодо польського "антибандерівського закону". Також до кінця тижня парламентарії розглянуть не менше 90 питань про проведення дострокових виборів, блок питань економічної політики та постанову про відхилення закону про деокупацію Донбасу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко назвав головною стратегічною метою України вступ до НАТО і ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?