Гурт року: українські музиканти отримали престижну американську премію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт року: українські музиканти отримали престижну американську премію

Гурт року: українські музиканти отримали престижну американську премію
Джерело:  online.ua

Український мультиінструментальний гурт ATMASFERA став тріумфатором престижної американської премії RoundGlass Music Awards 2018. Музиканти перемогли в номінації "Гурт року".

Про це повідомляється на офіційній сторінці колективу в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Тріо Panivalkova представить українську музику в Європі

Престижну американську премію гурту ATMASFERA допоміг завоювати кліп "На глибині", який був знятий в українських Карпатах та Норвегії у 2016 році.

"Ця нагорода відзначає не тільки музику, але і меседжі, які ця музика транслює всесвіту. Премія об'єднує музикантів навколо проблеми екологічної та духовної свідомості людства. А це як раз той напрямок, в якому ми сьогодні працюємо. І отримати звання "Гурт року"- це невеликий маячок зверху, що ми рухаємося в правильному напрямку", - прокоментували свою перемогу музиканти.

Вони відзначили, що стали лауреатами премії поряд з Джесікою Келлі, яка перемогла в номінації "Кращий кліп" з роликом "Little Thing". Також престижну нагороду отримала композиція "Now the Time Has Come" з репертуару колективу легендарного барабанщика The Beatles Ringo Starr & Friends.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярний хіт української групи підкорив жителів Китаю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?