Кремлівська доповідь: Мінфін США доповнив "чорний список"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремлівська доповідь: Мінфін США доповнив "чорний список"

Кремлівська доповідь: Мінфін США доповнив "чорний список"

Після оприлюднення "кремлівської доповіді" США, в яку були включені російські олігархи з оточення Путіна, Мінфін вирішив розширити "чорний список". У документ були включені так звані "чиновники" ОРДЛО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Читайте також: Масштабні санкції проти Росії: Мінфін США виступив з несподіваною заявою

Зокрема, до списку санкцій потрапили "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв, "заступник міністра інформації ДНР" Ігор Антипов, "міністр закордонних справ ДНР" Наталія Ніконорова, "міністр палива і енергетики ДНР" Олексій Грановський, "міністр фінансів ДНР" Катерина Матюшенко, "міністр держбезпеки ДНР" Володимир Павленко та "в.о. міністра юстиції ДНР" Олена Радомська.

Також в "чорний список" були влючені і представники "ЛНР". Під санкції потрапили: "міністр економіки ЛНР" Олена Костенко, "міністр палива ЛНР" Павло Мальгін, колишній "міністр палива і енергетики ЛНР" Олександр Мельничук та його родич, бізнесмен Сергій Мельничук, а також "міністр праці ЛНР" Світлана Малахова.

Відзначається, що не всі з вищеназваних осіб мають банківські рахунки за кордоном, але багато з них прикривають тіньовий бізнес в псевдореспубліках. Наприклад, Мельничук потрапив в "кремлівську доповідь" тому, що саме він організував поставки вугілля з окупованого Донбасі в ЄС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Мінфін США опублікував "кремлівську доповідь", в яку потрапили понад 200 російських олігархів і чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?