Порошенко вніс в Раду оновлений список членів ЦВК
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вніс в Раду оновлений список членів ЦВК

Порошенко вніс в Раду оновлений список членів ЦВК
Джерело:  online.ua

У Верховну Раду України внесли оновлене подання Петра Порошенка на призначення членів Центральної виборчої комісії.

Про це 5 лютого заявила представник глави держави в парламенті Ірина Луценко під час погоджувальної ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
Читайте також: Водіїв і коханок в списках ніколи не було надто багато - Андрій Магера про вибори і «болоті» в Раді
«Президент України вніс на розгляд парламенту оновлене подання на призначення нових членів ЦВК. На сьогоднішній день президентом подано 14 кандидатур, в тому числі кандидатура від фракції «Батьківщина», кандидат і заяву якого подано ще 7 листопада 2017 року», - заявила Луценко.

Вона зазначила, що були проведені переговори з «Опозиційним блоком», за результатом яких було запропоновано три кандидатури і, як тільки фракція визначиться, Порошенко внесе ще одного кандидата.

У свою чергу спікер парламенту Андрій Парубій зазначив, що в список потрапили такі кандидати: Алла Басалаєва, Наталія Бернацька, Михайло Вербенський, Андрій Євстігнєєв, Ірина Єфремова, Ольга Желтова, Олег Конопольський, Світлана Кустова, Ольга Лотюк, Віталій Плукарь, Євген Радченко, Тетяна Сліпачук, Леонтій Шипілов і Тетяна Юзькова.

Таким чином, з попереднього списку від глави держави виключена Надія Синиця, а внесений Андрій Євстігнєєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, більше половини голосувань Верховної Ради січня 2018 року пропустили 330 народних обранців. З них 38 - взагалі жодного разу не проголосували в січні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?