Саакашвілі втратив статус біженця в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі втратив статус біженця в Україні

Саакашвілі втратив статус біженця в Україні

У понеділок, 5 лютого, рішення суду про визнання законним відмови Державної міграційної служби надати екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі статус біженця або особи, яка потребує додаткового захисту, вступило в силу.

Відповідне рішення оголосив суддя Київського апеляційного адміністративного суду Андрій Коротких, передають Українські Новини, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: «Марш за майбутнє»: в Києві пройшла чергова акція прихильників Саакашвілі

«Суд постановив апеляційні скарги залишити без задоволення», - сказав він.

Він заявив, що апеляція захисту екс-президента Грузії і Міграційної служби відхилені, і рішення Окружного адмінсуду Києва від 3 січня залишено без змін.

Цим рішенням суд визнав законною відмову Міграційної служби надати політпритулок Саакашвілі.
Рішення вступило в силу за підсумком апеляційного розгляду.

Тим часом, сам Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, що таким чином втрачає статус перебування в Україні. «Це чергове рішення Порошенко, а не суду», - упевнений одіозний політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 січня, відбулося засідання Апеляційного суду Києва, на якому було обрано запобіжний захід для лідера руху «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі. Суд призначив йому нічний домашній арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?