На місце, де був збитий Су-25, скинули бомбу з хлором: є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

На місце, де був збитий Су-25, скинули бомбу з хлором: є жертви

На місце, де був збитий Су-25, скинули бомбу з хлором: є жертви
Джерело:  online.ua

В результаті атаки на сірійське місто Саракіб, під час якої була скинути бочкова бомба з хлором, постраждали дев'ять осіб, які були госпіталізовані з проблемами дихання.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляє ВВС.

Читайте також: У мережі показали, як загинув пілот збитого російського Су-25 в Сирії

Варто зазначити, що місто розташоване в провінції Ідліб, де в суботу був збитий російський винищувач Су-25.

Саракіб знаходиться під контролем сирійської опозиції, яка заявила, що бомба була скинута вертольотом сирійських військ.

Сирійська громадянська оборона повідомила, що серед постраждалих були три рятувальника. На відео, розміщеному службою порятунку «Білі шоломи», видно, як кількох чоловіків обливають водою, намагаючись полегшити дію хлору.

Також рятувальники повідомили, що під час повітряних ударів в житлових районах міста Кафранбель в неділю ввечері загинули 6 мирних жителів і 10 отримали поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, після того, як в сирійській провінції Ідліб був збитий штурмовик Су-25 Міноборони РФ, російські війська завдали удару у відповідь по терористах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?