США провели чергову розвідку біля узбережжя окупованого Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

США провели чергову розвідку біля узбережжя окупованого Криму

США провели чергову розвідку біля узбережжя окупованого Криму
Джерело:  online.ua

У понеділок, 5 лютого, два американських військових літаки здійснили чергові розвідувальні польоти біля узбережжя окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на моніторингові дані, опубліковані на сторінці ресурсу Aircraft Spots в соцмережі.

Читайте також: Росія створює на Донбасі непідконтрольні бойовикам угрупування

Повідомляється, що патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon здійснював розвідку в районі Новоросійська, курсуючи уздовж Керченської протоки до Геленджика. При цьому він залишався в міжнародному повітряному просторі, але підлітаючи до кордону Криму знижувався до висоти 7,5 тисячі метрів.

У другій половині дня розвідку поблизу узбережжя Криму провів також стратегічний безпілотний літальний апарат ВПС США RQ-4А. Він пролетів у районі Севастополя, прямуючи з українського повітряного простору над Миколаївською областю. Важкий американський безпілотник, завдяки своїм технічним особливостям, міг спостерігати за всією територією окупованого Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський безпілотник провів розвідку над Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?