Синоптики попереджають про погіршення погодних умов
Категорія
Погода
Дата публікації

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов
Джерело:  online.ua

Через вплив активного циклону 8-9 лютого в Україні очікуються складні погодні умови.

Про це з посиланням на прес-службу Українського гідрометцентру, повідомляє ONLINE.UA.

Так, вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Читайте також: Львів засипало снігом: в мережі публікують видовищні фото

Протягом 9 лютого: в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст сніжного покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця. У Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

8 лютого в Україні, вночі 9 лютого на Лівобережжі посилення вітру до 15-20 м / с.

В Укргідрометцентрі зазначили, що такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, комунального господарства в більшості областей країни (крім південних).

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 6 лютого, опади очікуються майже по всій території України.

Погода в Україні і Світі на 5 днів на сервісі pogoda.online.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?