Одіозний Саакашвілі знову зазнав поразки в українському суді
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний Саакашвілі знову зазнав поразки в українському суді

Одіозний Саакашвілі знову зазнав поразки в українському суді
Джерело:  online.ua

Окружний адміністративний суд Києва у вівторок, 6 лютого, відхилив позов Міхеїла Саакашвілі до Державну міграційну службу.

Про це з посиланням на прес-службу суду повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Чи не соромно вам: Саакашвілі поскаржився на зрив зустрічі в Одесі

У повідомленні вказується, що Саакашвілі просив визнати незаконною бездіяльність Державної міграційної служби (ДМС) при розгляді скарги на рішення Управління ДМС Київської області, яке відмовило політику в наданні статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

Суд відмовився визнати бездіяльність ДМС незаконним, оскільки ще не вийшов розумний строк для розгляду скарги.

«Суд оголосив рішення - Міхеїлу Саакашвілі в задоволенні позову відмовити повністю, оскільки відповідачі не вийшли за межі розумного строку при розгляді оскаржуваних позивачем дій», - йдеться в повідомленні.

Тим часом, генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про те, що лідера «Руху нових сил» знову чекає серія допитів в рамках розслідування справи, де його підозрюють у сприянні учасникам злочинних організацій.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 лютого, київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення про відмову в наданні екс-президенту Грузії Михайлу Саакашвілі статусу особи, яка потребує додаткового захисту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?