Від вибуху невідомого предмета на Донбасі постраждали троє дітей
Категорія
Події
Дата публікації

Від вибуху невідомого предмета на Донбасі постраждали троє дітей

Від вибуху невідомого предмета на Донбасі постраждали троє дітей
Джерело:  online.ua

У Красногорівці, що в Донецькій області 6 лютого від вибуху невідомого предмета постраждали троє дітей.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це в Facebook повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Читайте також: У будівлі Міноборони в Греції стався вибух: з'явилося відео

За словами Жебрівського, інцидент стався вчора близько 21:00, коли діти гралися знайденим на вулиці предметом. В результаті інциденту отримали поранення три дитини у віці 14, 9 і 3 років.

« Коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітини, сідниць і гомілки. Діти ж отримала важкі ушкодження: хлопчикові зашкодило внутрішні органи і відірвало три пальці на лівій руці, маленьку дівчинку відірвало палець на правій руці і також зашкодило внутрішні органи », - зазначив він.

Постраждалих госпіталізували, для допомоги молодшим дітям, які потребують спеціалізованих операціях, прибув фахівець з Дніпра.

Варто відзначити, що Красногорівка знаходиться в безпосередній близькості до лінії розмежування на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ було зафіксовано понад 600 вибухів на Донбасі з 19:30 2 лютого до 19:30 год 4 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?