Легендарний музикант виступить у Києві на День святого Валентина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний музикант виступить у Києві на День святого Валентина

Легендарний музикант виступить у Києві на День святого Валентина
Джерело:  online.ua

Легендарний музикант Ріко Санчес виступить у Києві с ексклюзивним концертом. Насолодитися йото голосом і музикою прихильники зможуть на 14 лютого у Freedom Event Hall.

Це музика на всі часи! "Volare", "Bamboleo", "Hotel California", "Djobi Djoba", "Vamos A Bailar", "Escucha Me", "Bem Bem Maria", "Soy", "Moorea" - далеко не весь список пісень, які виконує Ріко і які встигли полюбити його слухачі.

Майстерність Ріко і його музикантів зберегла справжнє звучання знаменитих хітів і передала всю пристрасть іспанської гітари.

Читайте також: Українські музиканти отримали престижну американську премію

Кожен його концерт є подією для справжніх любителів фламенко. Спекотна енергетика іспанських гітар і оголений нерв циганського вокалу Ріко створюють фантастичну атмосферу пристрасних гарячих південних ночей Іспанії.

"Ми граємо gypsy rumba, це циганська музика. Намагаємося завжди йти назустріч людям, тому граємо саме ту музику, яку хочуть почути. Я чудово почуваю себе на сцені, особливо якщо ми виступаємо перед люблячою аудиторією. Особисто мені дуже подобається, коли люди підспівують, так як я розумію, що за допомогою музики я приношу людям велике задоволення", - сказав музикант. Ріко висловив бажання заспівати українською мовою для української аудиторії. Вони просто заворожують слухачів живим оригінальним звуком в складній техніці румба-хітана і перетворюють кожну подію в незабутню Gipsy Kings Party!

Як вже повідомляв ONLINE.UA, легендарний британський музикант Елтон Джон йде зі сцени заради сім’ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?