Запуск в космос електромобіля Tesla розбурхав соцмережі
Категорія
Технології
Дата публікації

Запуск в космос електромобіля Tesla розбурхав соцмережі

Запуск в космос електромобіля Tesla розбурхав соцмережі
Джерело:  online.ua

Запуск важкої ракети-носія Falcon Heavy з електромобілем Tesla Roadster, який пройшов в ніч на 7 лютого, розбурхав користувачів соцмереж.

Обговорення вдалого тестового запуску швидко вибилося в тренди, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ілон Маск відправить в космос свій автомобіль: пряма трансляція історичного запуску Falcon Heavy

Відзначається, що ракета вивела в космос особистий автомобіль глави SpaceX Ілона Маска, - червону Tesla Roadster, - за кермом якої під пісні Девіда Боуї сидить манекен в фірмовому скафандрі. В машині є збірник творів письменника-фантаста Айзека Азімова та позначка, що авто зроблено на Землі людьми.

Варто зауважити, що в мережі вражені прогресом в космічній галузі, якого домігся Маск, а також порівняли його з досягненнями Роскосмосу: "Якщо ти можеш жити в епоху, коли людство здатне успішно запустити в космос величезну важку ракету, і бачити це в прямому ефірі, - ти вже щасливчик", "Десь зараз сумує один Рогозін", "Уявляєте, в якому лютому ах**возі співробітники Роскосмоса від Ілона Маска? Ракети святою водою не поливає, перед запуском не хреститься, і при цьому злітає!", "Грець з ним, що злітає, сідає!", "А де-небудь ближче до Марса машину Маска загальмують даішники РФ і здеруть з манекена 100 баксів за перевищення швидкості", - написали в мережі.

Також в мережі запропонували кілька альтернативних варіантів саундтреків до польоту на Марс:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що електромобіль Ілона Маска перетнув орбіту Марса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?