Україна візьме три медалі на Олімпіаді - прогноз АР
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна візьме три медалі на Олімпіаді - прогноз АР

Україна візьме три медалі на Олімпіаді - прогноз АР
Джерело:  УНН

Експерти американського інформаційного агентства Associated Press (АР) прогнозують для України на зимовій Олімпіаді-2018 три медалі - дві бронзи і одне срібло.

Про це з посиланням на УНН повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Названо число українських спортсменів на Олімпіаді-2018

Так, агентство склало прогноз на три призових місця в кожному з видів спорту. Згідно з цим списком, Україна отримає на Олімпіаді три медалі.

За прогнозом AP, жіноча збірна з біатлону в естафеті 4x6 км може завоювати срібло. А українська біатлоністка Анастасія Меркушина виграє бронзу в спринті на 7,5 км. Також ще бронзу може отримати українець Олександр Абраменко в фрістайлі.

Згідно з прогнозом, золотих медалей в українських олімпійців не буде.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Олімпійському селищі південнокорейського Пхенчхана на спеціалізованій площі 7 лютого відбулося підняття державного прапора України під акомпанемент гімну України і за участю спортсменів і тренерів нашої збірної.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?