У Пхенчхані зафіксовано спалах небезпечного вірусу
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Пхенчхані зафіксовано спалах небезпечного вірусу

У Пхенчхані зафіксовано спалах небезпечного вірусу
Джерело:  online.ua

У південнокорейському Пхенчхані не менше 86 осіб були госпіталізовані з ознаками норовіруса.

Про це в четвер, 8 лютого, повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на дані Корейського центру з контролю і профілактики захворювань, пише ONLINE.UA.

Читайте також: Олімпіада 2018: Названий бюджет заходу

Відзначається, що серед хворих - співробітники поліції, охоронці олімпійських об'єктів, а також персонал, зайнятий в харчовому виробництві.

Раніше в неділю ознаки норовіруса - сильна блювота і діарея - були зафіксовані у 41 співробітника служби охорони об'єктів Олімпіади.

Ще понад 1,2 тис. охоронців було відсторонено від виконання обов'язків, їх відправили на карантин. Їх змінили на посту військовослужбовці.

Як повідомляв ONLINE.UA, висока честь нести прапор України на церемонії відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор довірено олімпійській чемпіонці та капітану жіночої збірної з біатлону Олені Підгрушній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?