У Януковича висунули гучні звинувачення щодо здачі Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Януковича висунули гучні звинувачення щодо здачі Криму

У Януковича висунули гучні звинувачення щодо здачі Криму
Джерело:  online.ua

Рішення про виведення українських військ з Криму прийняли на засіданні РНБО нібито з ініціативи тодішнього голови Нацгвардії Степана Полторака і керівника АП Сергія Пашинського.

Про це сторона екс-президента-втікача Віктора Януковича заявила в рамках допиту у справі про державну зраду, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Росія продовжує стягувати в анексований Крим військову техніку: опубліковано відео

Відзначається, що адвокат Януковича Віталій Сердюк опублікував документи, згідно з якими, колишній виконуючий обов'язки глави Міноборони Ігор Тенюх розповів під час допиту дані про рішення Полторака і Пашинського здати Крим.

Варто зауважити, що Степан Полторак, який нині перебуває на посаді міністра оборони України, відхрестився від звинувачень, - за його словами, на той момент він ніяк не міг вплинути на виведення військ з півострова.

"Тенюх був настільки переляканий, що не розумів, хто на яких посадах знаходиться і які завдання виконує. На момент прийняття рішення про виведення військових формувань ЗСУ, я навіть не був командувачем Нацгвардії", - підкреслив міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Степан Полторак розповів про стратегію, яку Росія використовує на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?