Два українських спортсмена потрапили в десятку кращих боксерів світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Два українських спортсмена потрапили в десятку кращих боксерів світу

Два українських спортсмена потрапили в десятку кращих боксерів світу
Джерело:  online.ua

Авторитетний портал World Boxing News опублікував рейтинг кращих боксерів світу незалежно ваговій категорії.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Фінальний бій Усика та Гассієва: в Росії виступили з нахабною заявою

Так, лідером рейтингу залишився казах Геннадій Головкін. На другому місці списку - українець Василь Ломаченко. Третім в рейтингу опинився Теренс Кроуфорд.

Перемога над Майрісом Бріедісом в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії дозволила Олександру Усику зайняти десяте місце рейтингу.

Відзначимо, що свій наступний поєдинок Усик проведе 11 травня 2018 року проти росіянина Мурата Гассіева.

Також варто додати, що Василь Ломаченко проведе свій наступний бій у квітні-травні, але суперник українця ще не відомий.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон світу за версіями WBO і WBC в першій важкій вазі Олександр Усик став другим українцем в історії, який об'єднав чемпіонські пояси.

Крім того, латвійський екс-чемпіон світу Майріс Бріедіс (23-1, 18 КО) сподівається на проведення реваншу з володарем титулів WBO і WBC українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?