Український "суперкандидат" підірвав мережу привітаннями Маска з успішним запуском
Категорія
Україна
Дата публікації

Український "суперкандидат" підірвав мережу привітаннями Маска з успішним запуском

Український "суперкандидат" підірвав мережу привітаннями Маска з успішним запуском
Джерело:  online.ua

Фейковий "суперкандидат" в депутати від мажоритарного округу в Зміївському районі Харківської області Юрій Жаботюк привітав відомого американського інженера Ілона Маска з успішним запуском ракети Falcon.

Листівка, яку він розмістив на своїй сторінці в соцмережі, викликала бурхливе обговорення, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Запуск в космос електромобіля Tesla розбурхав соцмережі

"Шановний Ілоне Ерроловичу, від щирого серця вітаю вас із успішним запуском ракети на Марс. Нехай ваша рука ніколи не здригнеться, вперед до зірок! Щиро ваш", - написав Жаботюк.

Зауважимо, що Юрій Жаботюк є інтернет-персонажем, який пародіює українських політиків. Його творці позиціонують його як "кандидата №1", "суперкандидата", і регулярно звітують "перед громадою Зміївщини" про успіхи за допомогою невмілого використання графічних редакторів.

Зауважимо, що остання листівка Жаботюка викликала справжню істерику в мережі. Так, відома українська мистецтвознавиця і фешн-критик Зоя Звіняцьковська написала: "Утримаюся від коментарів, просто гріх псувати такий хороший текст. Це просто свято якесь".

"Цікаво, я одна бачу випрямляч для волосся замість ракет?", "Хтось запалює добре", "Впевнена, що Маск був приємно здивований вашою увагою", "Чому б не запропонувати Маску побудувати космодром на Зміївщині: і робочі місця, і престиж рідного краю", "Дизайн - це любов", "Жаботюка - в президенти Марса!", "Реву, як віл у порожніх ясел", - також написали інші користувачі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 7 лютого з мису Канаверал успішно стартувала нова потужна ракета Falcon Heavy, яка в якості корисного навантаження несла особистий автомобіль Маска Tesla Roadster.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?