За перевезення нелегалів у Греції затримали 120 українців
Категорія
Світ
Дата публікації

За перевезення нелегалів у Греції затримали 120 українців

За перевезення нелегалів у Греції затримали 120 українців

У Греції за звинуваченням у перевезенні нелегалів було затримано близько 120 українців.

Про це в четвер, 8 лютого, заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, пише ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

Читайте також: У Греції назріває гучний корупційний скандал

"Українські моряки перевозять нелегальних мігрантів і отримають за це покарання в Греції ... Перш за все, хочу уточнити, що таких ув'язнених не 200, а 120, хоча це і не робить проблему менш гострою", - повідомив Клімкін.

З його слів, українські дипломати контролюють ситуацію: під час слідства і суду кожного співвітчизника забезпечується адвокат і перекладач зі знанням української або російської мови.

Глава МЗС підкреслив, що абсолютна більшість із затриманих свідомо йшли на злочин і розуміли, що мають справу з міжнародною мафією.

"Це підтверджує і те, що жоден з них не наважився повідомити, де, як і хто втягнув їх у злочинну діяльність і як функціонує мережа переправлення мігрантів", - додав Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в містечку Орфорд в графстві Саффолк на сході Великобританії було затримано сім нелегалів, які ймовірно є громадянами України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?