Як створити прямий ефір в Instagram: детальна інструкція
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як створити прямий ефір в Instagram: детальна інструкція

Як створити прямий ефір в Instagram: детальна інструкція
Джерело:  online.ua

На початку 2017 року, Instagram, одна з найпопулярніших соцмереж у світі, порадувала користувачів ще однією цікавою функцією - «Прямий ефір». Це відмінний спосіб познайомитися зі своїми підписчиками або нагадати про себе. Це нововведення також стане корисним тим, хто просуває свій бренд в Instagram.

Для тих, хто ще не використовує цю круту функцію, ми підготували статтю, в якій детально опишемо і розберемо по пунктах всі можливості прямого ефіру в Instagram.

Прямий ефір в Instagram можна дивитися як з телефону, так і з комп'ютера. Але в другому випадку, Вам необхідно буде встановити спеціальний додаток Instagram для Windows.

1. Що таке пряма трансляція в Instagram

Нова функція дозволяє знімати відео в прямому ефірі і ділитися ним зі своїми підписчиками в режимі реального часу. У будь-який час, під час прогулянки, відвідування музею або, коли Ви хочете розповісти про щось важливе, Ви просто включаєте прямий ефір в Instagram.
Але, існує кілька нюансів, про які важливо знати:

- онлайн-трансляції в Instagram мають обмеження в часі - вони не повинні триває більше 1 години. Хоча, як показали численні опитування, до кінця стріму мало хто залишається. Так що оптимальний час - 20-30 хвилин;

- коли б Ви не почали знімати прямий ефір, Вашим підписчикам прийде повідомлення.
Також, під час стріму, на панелі «Історії» під Вашою аватаркой буде з'являтися значок «Прямий ефір»;

- Ваші підписчики можуть писати Вам коментарі і ставити сердечка в прямому ефірі. Таким чином, Ви можете обговорювати те, що відбувається в онлайн-режимі;

- онлайн-трансляція зникне відразу після її завершення.

2. Як створити і запустити прямий ефір в Instagram?

Щоб почати прямий ефір, Вам необхідно потрібно зробити наступне:

- відкрити програму Instagram і зайти в загальну стрічку фото та відео Ваших друзів.

- на панелі «Історії» потрібно клікнути на «Ваша історія». Так Ви потрапите на головний екран створення сторіз.

- проведіть пальцем зліва на право в нижній частині екрану для включення прямого ефіру і клікніть на кнопку «Почати». Ви також можете перемикатися між фронтальною і тиловою камерами. Під час стріму, Вам можуть писати коментарі та ставити сердечка. Таким чином, Ви можете вести бесіду з тими, хто дивиться пряму трансляцію.

І так, тепер ви знаєте, як дивитися і вести пряму трансляцію в Instagram. Знайдіть свою нішу і вперед! Не бійтеся, наважуйтесь!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?