Ердоган анонсував масштабні операції турецької армії в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган анонсував масштабні операції турецької армії в Сирії

Ердоган анонсував масштабні операції турецької армії в Сирії
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив про те, що турецька армія готується до проведення більш масштабних операцій в Сирії.

Про це з посиланням на Анадолу передає ONLINE.UA.

Читайте також: Ердоган заявив про знищення в Сирії 268 курдських бойовиків
« Дії збройних сил Туреччини, зроблені з початку операції в Афріні, це лише підготовка до більш масштабних кроків. Наступальні дії турецької армії ще попереду», - сказав Ердоган.

З його слів, турецькі військові спочатку ліквідують загрозу тероризму в Афріні, а потім продовжать це в провінції Ідліб.

У свою чергу турецький Генштаб зазначив, що на території Сирії в Афріні ліквідовані 1028 курдів. Військові взяли під контроль 24 селища і 12 стратегічно важливих висот.

Як повідомляв ONLINE.UA, міжнародна коаліція на чолі з США завдала в Сирії потужний удар по силам президента Башара Асада в передмісті Дейр-ез-Зора. Інформується про мінімум 100 загиблих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?