Олімпіада-2018: Японський атлет встановив рекорд
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: Японський атлет встановив рекорд

Олімпіада-2018: Японський атлет встановив рекорд
Джерело:  online.ua

За день до офіційного відкриття зимових Олімпійських ігор-2018 японському спортсмену Касаї Норіакі вдалося встановити рекорд в історії зимових Олімпіад.

Про це повідомляє передає ONLINE.UA з посиланням на сайт змагань.

Читайте також: Олімпіада 2018: Відбулися перші змагання

Так, 45-річний японець взяв участь в кваліфікації в дисципліні стрибки на лижах з трампліну. Для спортсмена це вже восьма Олімпіада в кар'єрі.

Таким чином, Касаї став абсолютним володарем рекорду за кількістю проведених олімпіад, обігнавши російського саночника Альберта Демченко (7).

Японець в кваліфікації показав результат в 117,7 балів і зайняв 20-й рядок, яка дозволила йому пробитися в наступний раунд змагань. Всього кваліфікувалися далі 50 учасників.

Варто відзначити, що Касаі почав виступи на Олімпіадах в 1992-му році в Альбервілі (Франція). У Лиллехамері-1 994 завоював "срібло", а на Іграх в Сочі-2014 "срібло" і "бронзу".

Крім того, Касаї є рекордсменом світу за кількістю стартів на етапах Кубка світу - понад 530 станом на січень 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, в південнокорейському Пхенчхані не менше 86 осіб були госпіталізовані з ознаками норовіруса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?