МЗС України просить ОБСЄ продовжити мандат місії на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС України просить ОБСЄ продовжити мандат місії на Донбасі

МЗС України просить ОБСЄ продовжити мандат місії на Донбасі
Джерело:  online.ua

Голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін направив чинному голові ОБСЄ - міністру закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Анджеліно Альфано запит Кабінету міністрів України про продовження мандата СММ ОБСЄ на 2019 рік.

Як передає ONLINE.UA, про це повідомляє прес-служба постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні.

Читайте також: На Донбасі на третину збільшилася кількість порушень режиму тиші - ОБСЄ

"Визнаючи роль СММ ОБСЄ в сприянні миру і безпеки, міністр закордонних справ України Павло Клімкін направив чинному голові ОБСЄ - міністру закордонних справ Італії Альфано запит уряду України про продовження мандата СММ на наступний рік", - заявив представник України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Прокопчук .

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в самопроголошеній "Донецької Народній Республіці" заявили, що дія мандату Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ ОБСЄ) на Донбасі має бути продовжена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?