Бойовика "ДНР" Гіві ліквідували українські спецслужби - журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовика "ДНР" Гіві ліквідували українські спецслужби - журналіст

Бойовика "ДНР" Гіві ліквідували українські спецслужби - журналіст
Джерело:  online.ua

Ватажок банди бойовиків "ДНР" "Сомалі" Михайло Толстих ("Гіві") був ліквідований в рамках спецоперації українських спецслужб.

Про це на своїй сторінці в соцмережі розповів журналіст Юрій Бутусов, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Пішов охороняти небесний супермаркет: в мережі шторм через загибель "Гіві"

Відзначається, що останній з розкручених російськими ЗМІ терорист "Гіві" був визначений Україною як "номер один в списку тварин на утилізацію", після чого українські патріоти витратили два роки на підготовку операції.

Незважаючи на те, що він вживав заходів безпеки, його змогли ліквідувати прямо на робочому місці. Спочатку говорили про постріл з вогнемета, але відстріляного тубуса не знайшли, тому імовірно вбивство могло бути здійснено і за допомогою міни, яку встановив хтось із осіб, яких раніше проводили до "Гіві".

"Коли-небудь про ці події будуть написані книги і зняті фільми, щось типу "Мюнхена", тільки куди більш драматично і складно. І про це дізнаються як про одну з найбільш блискучих операцій, проведених патріотами України", - підкреслив Бутусов.

Як повідомляв ONLINE.UA, Михайла "Гіві" Толстих підірвали прямо на базі "Сомалі" в Донецьку рано вранці 8 лютого 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?