Олімпіада-2018: Перший український атлет виступив у Пхенчхані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: Перший український атлет виступив у Пхенчхані

Олімпіада-2018: Перший український атлет виступив у Пхенчхані
Джерело:  korrespondent.net

Українська спортсменка Тетяна Петрова стала першою з нашої олімпійської команди, яка стартувала в Пхенчхані - вона виступила в кваліфікації змагань у могулі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Кореспондент.

Читайте також: Олімпіада 2018: Японський атлет встановив рекорд

Раніше повідомлялося, що Петрова має найгірший рейтинг з 30 учасниць кваліфікації, тому її основним завданням було не стати останньою і з цим завданням дебютантка Ігор впоралася, зайнявши 29-е місце.

Результат Петрової 46,19 балів, очікувано, не дозволив їй вийти у фінал, куди потрапили десять кращих спортсменів за підсумками першої кваліфікації, але Олімпіада для українки не закінчується, так як вона ще виступить 11 лютого у другій кваліфікації.

У той же день будуть розіграні медалі в даному виді програми. Варто зазначити, що найбільше балів в цій кваліфікації набрала француженка Перрін Лаффон - 79.72.

Як повідомляв ONLINE.UA, в південнокорейському Пхенчхані не менше 8 6 осіб були госпіталізовані з ознаками норовірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?