В ООН назвали суму, необхідну для боротьби з голодом у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

В ООН назвали суму, необхідну для боротьби з голодом у світі

В ООН назвали суму, необхідну для боротьби з голодом у світі
Джерело:  online.ua

Продовольча і сільськогосподарська організація Об'єднаних Націй (ФАО) просить у донорів в 2018 році $1,06 млрд для допомоги голодуючим людям в світі.

Про це з посиланням на інформацію Центру новин ООН повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В ООН зробили тривожну заяву щодо скорочення населення України

"Реальність така, що, хоча життя мільйонів людей були врятовані завдяки швидкому гуманітарного реагування в 2017 році, мільйони людей залишаються на межі голоду", - сказав директор Відділу з питань надзвичайних ситуацій та реабілітації Продовольчої і сільськогосподарської організації Домінік Бурджон.

Як повідомляється, надання допомоги необхідно постраждалим від криз в 26 найнебезпечніших країнах світу, включаючи Ємен, Демократичну республіку Конго (ДРК), Південний Судан, Сирію і Сомалі. Також складна ситуація спостерігається в Ємені, Іраку і М'янмі.

В першу чергу, допомогу надаватимуть тим, хто живе в сільській місцевості, і чиє життя безпосередньо залежить від сільського господарства. Співробітники ФАО, зокрема, надаватимуть фермерам насіння і сільськогосподарські інструменти, а також проводити курси з підвищення виробництва і управління земельними та водними ресурсами.

За даними останньої доповіді ООН, число голодуючих протягом багатьох років скорочувалася, проте останнім часом цей показник знову почав рости. Зараз в світі недоїдає 815 мільйонів чоловік, додали в ООН.

Як повідомляв ONLINE.UA, більше чверті населення з окупованих територій Луганської і Донецької області голодують.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?