Негода залишила без електрики більше 150 населених пунктів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Негода залишила без електрики більше 150 населених пунктів в Україні

Негода залишила без електрики більше 150 населених пунктів в Україні
Джерело:  online.ua

Через ускладнення погодних умов в Україні станом на ранок 9 лютого без електропостачання залишилися понад 150 населених пунктів в п'яти областях.

Як інформує ONLINE.UA, про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Читайте також: Рясний снігопад паралізував роботу транспорту у Франції

Так, з 8 на 9 лютого в результаті ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 152 населених пунктів у 5 областях (Чернівецька - 89, Івано-Франківська - 32, Тернопільська - 25, Чернігівська - 3 і Сумська - 3). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Крім того, в ДСНС відзначили, що вранці 9 лютого спостерігаються опади у вигляді снігу в Києві, Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій і Чернігівській областях.

Рух транспорту на дорогах забезпечено, у Вінницькій області для розчищення доріг обмежено рух великогабаритного транспорту на ділянці автодороги М-21 від Жмеринки до Могилів-Подільського (протяжністю 73 км).

Як повідомляв ONLINE.UA, циклон "Мартіна", який прийшов в Україну в четвер, 8 лютого, приніс сильне ускладнення погодних умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?