Печерський суд розгляне запобіжний захід затриманому екс-нардепу Шепелєву
Категорія
Політика
Дата публікації

Печерський суд розгляне запобіжний захід затриманому екс-нардепу Шепелєву

Печерський суд розгляне запобіжний захід затриманому екс-нардепу Шепелєву
Джерело:  online.ua

У Печерському районному суді Києва в п'ятницю, 9 лютого, пройде судове засідання у справі затриманого екс-нардепа Олександра Шепелєва, якого підозрюють у привласненні майна банку "Родовід".

Про це в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні показали докази проти екс-нардепа, завербованого Росією: з'явилися фото

"Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою одного з колишніх народних депутатів України у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів, який з 2014 року перебував у розшуку. 8 лютого 2018 зазначене особа затримана співробітниками Служби безпеки України. При собі у затриманого виявлено ряд документів, в тому числі посвідчення співробітника так званого "міністерства державної безпеки Донецької народної республіки", - повідомила вона.

Крім того, зазначено, що стосовно Шепелєва Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).

Зараз проводяться процесуальні дії, пов'язані з обранням запобіжного заходу. У Печерський районний суд Києва подано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Засідання призначене на 11:30, суддя Літвінова, Хрещений провулок, 4", - повідомила Сарган.

Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні 2017 року в Москві за запитом Інтерполу затримали колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів Олександра Шепелєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?