Епідемія на Олімпіаді: кількість хворих стрімко зростає, в МОК обговорюють заходи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Епідемія на Олімпіаді: кількість хворих стрімко зростає, в МОК обговорюють заходи

Епідемія на Олімпіаді: кількість хворих стрімко зростає, в МОК обговорюють заходи
Джерело:  online.ua

Міжнародний олімпійський комітет 9 лютого обговорює заходи по боротьбі з поширенням вірусу, що викликає діарею і блювоту, після підтвердження 42 нових випадків на зимових Олімпійських іграх.

Про це повідомив офіційний представник Корейських центрів по контролю і профілактиці захворювань, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: У Пхенчхані відбудеться офіційна церемонія відкриття Олімпіади - 2018

За словами представника відомства, після того, як кількість випадків зросла з 32 у вівторок до 54 в середу, ця цифра зросла до 128 станом на кінець четверга, причому більшість з них - у співробітників служби безпеки.

На даний момент поки не відомо про випадки зараження серед спортсменів.

У корейському відомстві також повідомили, що Міжнародний олімпійський комітет (МОК) обговорює це питання.

« МОК прямо зараз зібрався в зв'язку з зимовими Олімпійськими іграми, і контрзаходи щодо норовірусу є однією з тем. Після цього ми оголосимо результати обговорення і дамо нові дані щодо кількості випадків », - повідомили у відомстві.

Відомства в сфері охорони здоров'я проводять санітарні огляди в готелях і ресторанах, а також перевірки питної та водопровідної води.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в південнокорейському Пхенчхані 86 осіб були госпіталізовані з ознаками норовіруса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?